Tuesday, 18 March 2014

Workshop with the Bee


Afgelopen zaterdag hebben we een gezellige dag gehad met de Bee, ik had een workshop appliqueren voorbereid en van de blokken die we hebben gemaakt gaan we een quilt maken die we willen ophangen in "De Serre", de ruimte waar we iedere 2 weken samen komen. 

On Saturday we had a lovely day with the Bee, I had prepared a workshop applique and with the blocks we made we want to make a quilt to hang up in "De Serre" where we meet every other week.


Mijn vriendin had samen met haar buurvrouw een heerlijke lunch voor ons gemaakt en ook een erg lekkere cake voor bij de koffie.

My friend together with her neighbour had prepared a jummy lunch for us and also some delicious cake  for with the coffee in the morning.


Bedankt Riet voor het gebruiken van je foto's, ik had mijn camera wel bij me maar was zo druk bezig dat ik vergeten ben om foto's te maken.

Thank you Riet for using your pictures, ofcourse I had my camera but was too busy to think about taking some pictures.

Verder ben ik bezig geweest met mijn "Oude Meesters" quilt voor OEQC in Veldhoven dit jaar, het begint langzaam aan ergens op te lijken.
Zondag een flink stuk gedaan, best lastig om de huidtinten goed te krijgen.

What else have I been up to, last Sunday I worked on my "Old Masters" quilt for the OEQC in Veldhoven this year. It is starting to take shape now, it is quite tricky getting the skin tones right.Heb Dear Jane maar even op pauze gezet, dit heeft voorlopig even voorrang, de sluitingsdatum voor aanmelden is 10 mei, en dat is het al gauw!

I have officially put my Dear Jane on hold, have to work on this now as the deadline for entry is 10 May, and that is pretty soon!

'Till next time!
Essie2 comments:

 1. Hallo Essie,
  Ik ben op zoek naar je blog gegaan vanwege een melding op een ander blog over het stelen van blogposts. Ik kwam een tekst tegen die hoogstwaarschijnlijk door jou is geschreven, maar die nu op een ander blog staat. Ik weet niet of je ervan op de hoogte bent dat de site Quilt Patterns Pro je blogpost heeft overgenomen. Ik hoop dat dit met je medeweten is gebeurd en dat het niet diefstal is. Het gaat om een post uit februari. Ik heb meer gelezen over de diefstal van blogposts op de site van Amy's free motion quilting adventures en ook op de site family trees may nuts. Ik adviseer je om google alert te gebruiken om melding te krijgen wanneer je blognaam ergens anders op internet wordt gebruikt!
  Groetjes en een fijn weekend!
  Esther Frenzel
  ipatchandquilt punt wordpress punt com
  esthersipatchandquilt apenstaartje yahoo punt com

  ReplyDelete
 2. De correcte naam van dat tweede blog is
  Familytreesmaycontainnuts
  Groetjes
  Esther

  ReplyDelete